Τρόποι αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδος

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσω της ΕΛΤΑ Courier. Το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 3€ για όλη την Ελλάδα, ενώ για αγορές άνω των 69€, η αποστολή είναι δωρεάν. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες από την επομένη της παραγγελία σας για όλη την Ελλάδα, 3-7 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εκτελούνται την Δεύτερα.

Σε περίπτωση καθυστέρησης μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να επιλύσουμε το πρόβλημα για εσάς.

Αποστολές εντός Κύπρου

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσω της ΕΛΤΑ Courier σε συνεργασία με την KRONOS EXPRESS.

  • Το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 10€ για αποστολή των προϊόντων ακτοπλοϊκώς. Σε αυτήν τη περίπτωση οι αποστολές από την εταιρεία μας εκτελούνται εβδομαδιαίως κάθε Πέμπτη και ο χρόνος παράδοσης είναι 7-10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής τους.
  • Το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 20€ για αποστολή των προϊόντων αεροπορικώς. Σε αυτήν τη περίπτωση οι αποστολές από την εταιρεία μας εκτελούνται εντός 24 ωρών, εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, και ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση καθυστέρησης μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας ώστε να επιλύσουμε το πρόβλημα για εσάς.

** Σε περίπτωση μη παραλαβής, λόγω άρνησης ή αμέλειας από την πλευρά του πελάτη, η Viva La Diva Fashion επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα, προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως έχουν προκύψει, ως αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής παραγγελίας του πελάτη. Η Viva La Diva Fashion διατηρεί το δικαίωμα να μη εκτελεί καμία παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων ή επιστροφών.