Επιστροφές – Αλλαγές

Επιστροφές / Αλλαγές Προϊόντων

Παρέχεται το δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής ολόκληρης της παραγγελίας ή μέρους αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της. Επιστροφές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί εντός προθεσμίας ενδέχεται να μην γίνουν αποδεκτές.

Ως ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος καθορίζεται αυτή που αναγράφεται από τη μεταφορική εταιρεία στην απόδειξη παραλαβής. 

Για επιστροφές ή αλλαγές πρέπει:

  • Να αποσταλεί το προϊόν στην κατάσταση που το παραλάβατε, δηλαδή να είναι άρτιο, σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές, μη χρησιμοποιημένο ή λερωμένο, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί ή αλλοιωθεί οι ετικέτες σήμανσης και εντός της συσκευασίας του.
  • Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά που ο πελάτης έλαβε κατά την παραλαβή του (απόδειξη, τιμολόγιο).

Επιτρέπονται έως δύο συνεχόμενες αλλαγές. Οι αλλαγές των προϊόντων θα γίνονται στην τιμή της αγοράς τους και όχι στην τιμή που έχουν κατά τη χρονική στιγμή της αλλαγής. Οι αλλαγές γίνονται με τη διαδικασία «χέρι – χέρι» και τα έξοδα αποστολής είναι στα 5,00€ για Ελλάδα και στα 20€ για Κύπρο.

Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας που θα σας στείλουμε την αλλαγή. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, είναι με ευθύνη και χρέωση του πελάτη.

Επιστροφές σε μαγιό και κορμάκια δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.

Επιστροφές σε προϊόντα προσφορών δεν πραγματοποιούνται.

Οι αλλαγές των προϊόντων θα γίνονται μόνο με προϊόντα της ίδιας εποχής.

Κόστος Επιστροφής / Αλλαγής Προϊόντων

Στις περιπτώσεις που η επιστροφή / αλλαγή δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Viva La Diva Fashion το μεταφορικό κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Όταν η επιστροφή / αλλαγή γίνεται λόγω αποστολής ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος, τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής βαρύνουν την Viva La Diva Fashion.

Επιστροφή Χρημάτων

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν και εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης. Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο.

Εφαρμόζεται σχολαστικός ποιοτικός έλεγχος στα προϊόντα που επιστρέφονται.

Η επιστροφή χρημάτων διεκπεραιώνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων με κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η συνεργαζόμενη τράπεζα της Viva La Diva Fashion είναι η Eurobank. Σε περίπτωση που ο λογαριασμός επιστροφής των χρημάτων ανήκει σε άλλη τράπεζα, ενδέχεται να υπάρχουν χρεώσεις μεταφοράς του ποσού.