Τρόποι πληρωμής

1. Με Αντικαταβολή

Μέσω του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, πρέπει να καταβάλλετε την αντίστοιχη αξία της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή προσφέρεται σαν τρόπος πληρωμής για παραδόσεις εμπορευμάτων εντός Ελλάδας και χρεώνεται 2€, καθώς επίσης και για παραδόσεις εμπορευμάτων εντός Κύπρου και χρεώνεται 3€

2. Με Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη Κάρτα

Έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με την χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται κατόπιν ελέγχου της εγκυρότητάς της, πιστοποίησης των στοιχείων της και της διαθεσιμότητας υπολοίπου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η συναλλαγή από την τράπεζα, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω καρτών γίνονται στο ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της τράπεζας Eurobank και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα OnLine ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

3. Πληρωμή μέσω PayPal

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

4. Πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, ως αιτιολογία παρακαλείστε να συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμό σας μαζί με τον κωδικό της παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού.
Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής παρακαλούμε στείλτε μας στο info@vldfashion.com το αποδεικτικό κατάθεσης.

Όνομα δικαιούχου: Μιχάλη Κωνσταντίνα
Αριθμός λογαριασμού Eurobank: 0026.0281.75.0201546377
IBAN: GR0902602810000750201546377